Συνέντευξη εφ όλης της ύλης του Κώστα Καραπάνου ή αλλιώς Dj Always Loco στο eviathema.gr

6 Αυγούστου 2020, 1:04 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Ο Χαλκιδαίος Κώστας Καραπάνος ή αλλιώς Dj Always Loco είναι μόλις 23 χρονών. Ασχολείται με την μουσική παραγωγή εδώ και λίγους μήνες ενώ είναι Resident Dj σε γνωστά Night Club της περιοχής. Πρόσφατα εντάχθηκε στο δυναμική της Viral Music Group αλλά και στο Chi Scuad. Μιλάει για όλα αυτά στον Σωτήρη Μπαρσάκη και το eviathema.gr

Κώστα, σε ευχαριστώ πολύ για αυτήν την συνέντευξη. Πες μου για αρχή γιατί alwaysloco το artist name σου?
Εγώ ευχαριστώ που δίνω αυτή την συνέντευξη.Το όνομα μου βγήκε από έναν rapper της φάσης,με φώναζε loco και εφόσον έμεινε έγινε always loco.

Από πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με την μουσική παραγωγή;
Με την μουσική παραγωγή έχω ξεκινήσει να ασχολούμαι εδώ και κάτι μήνες,είναι κάτι που θέλω να εξελίξω και να βγάλω έναν ήχο που δεν υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα.Ελπίζω να το καταφέρω.

116000643 318205946223925 1559864498504578497 n

Έχεις υπάρξει dj σε αρκετά μεγάλα event με αρκετά σημαντικούς καλλιτέχνες του χώρου της rap/trap και όχι μόνο. Ποιους από αυτούς που έχεις συνεργαστεί θεωρείς καλύτερους;
Γενικά ο κάθε καλλιτέχνης έχει τον δικό του χαρακτήρα,δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον από τον χώρο,όλοι τους είναι επαγγελματίες.

Πρόσφατα επίσημα έγινες μέλος της δισκογραφικής εταιρίας viral ενώ ανήκεις πλέον και στο chi squad. Μίλησε μας λίγο για αυτά;
Αρχικά η δισκογραφική μου εταιρία η Viral είναι κάτι καινούργιο στον χώρο όμως έχει πολύ δυνατές βάσεις.Πρόσφατα με προσέγγισαν,μάλλον κάτι είδαν σε εμένα,είναι συνεργάσιμοι άνθρωποι οπότε προχωρήσαμε στις υπογραφές.Όσο αφορά το chi squad ο Mr Chi έψαχνε κάτι fresh για το squad του έκατσε η φάση με κάποιους γνωστούς και καταλήξαμε σε μια συνεργασία.Οπότε του είπα ”ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ” και με κατάλαβε.

Τα επόμενα 10 χρόνια πώς σκέφτεσαι τον εαυτό σου;
Τα 10 χρόνια είναι πολλά για να ξέρω.Σίγουρα μπορώ να σου απαντήσω πιο εύκολα για τα επόμενα 5.Ένα από τα μελλοντικά μου σχέδια είναι να μπω στην μουσική βιομηχανία με κάποιους νέους καλλιτέχνες που έχω στο μυαλό μου,πχ bills made και άλλους που θα δείτε σύντομα.Οπότε θέλω να έχω ένα μερίδιο από την μουσική ώστε να μπορώ να ζω από αυτό 100%. Κάτι τελευταίο που θέλω να πετύχω είναι να παίξω στο εξωτερικό έχω κάποια σχέδια στο νου μου και πιστεύω θα γίνουν άμεσα.

116049969 653359671934088 7296792199722215195 n

Θεωρείς πως η φάση που ανήκεις έχει κάποιο τέρμα ή δεν εφησυχάζεσαι ποτέ;
Γενικά η φάση και ότι κάνεις στη ζωή σου κάποτε τελειώνει,οπότε πρέπει να το φτάσεις μέχρι εκεί που μπορείς την κατάλληλη χρονική στιγμή.Σαν άνθρωπος από την άλλη δεν εφησυχάζομαι άρα να περιμένετε πολλά από εμένα και από άλλους νέους που βγαίνουν σιγά σιγά γιατί η παλιά φουρνιά αρχίζει και τελειώνει,έρχεται το νέο.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.