Τζόκερ: Σκωτσέζικο και ολονύχτιο ντους για δύο! Το παιχνίδι της κλήρωσης και ο αριθμός που δύσκολα θα ξεχάσουν (Φωτό)

Tzoker

Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ με το ποσό που θα μοιραστούν οι νικητές της πρώτης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση να ανεβαίνει στα 5.000.000 ευρώ τουλάχιστον…

Στην χθεσινή κλήρωση βρέθηκαν δύο επιτυχίες στην δεύτερη κατηγορία. Στα δελτία δεν είχε συμπληρωθεί ο αριθμός 8, που ήταν ο μαγικός του τζόκερ. Αυτός που θα τους έστελνε στα 4.500.000 ευρώ της πρώτης κατηγορίας.

Τα τυχερά δελτία κατατέθηκαν σε πρακτορεία του Βόλου και του Κερατσινίου. Στον Βόλο κόστισε μόλις 1,50 ευρώ και στο Κερατσίνι 3. Στο Κερατσίνι μάλιστα ήταν τυχαίας επιλογής, που σημαίνει ότι οι αριθμοί συμπληρώθηκαν αυτόματα, από τη μηχανή του ΟΠΑΠ.

ΣΟΚ στην Κηφισιά: Άγρια ρατσιστική επίθεση σε 16χρονο νεαρό επειδή είναι μαύρος το απόγευμα της Κυριακής [ΒΙΝΤΕΟ]

Οι τυχεροί της τελευταίας κλήρωσης του Αυγούστου, έζησαν το όνειρο μέχρι την τελευταία στιγμή. Είδαν ότι είχαν πιάσει όλους τους αριθμούς, αλλά την τελευταία στιγμή, ο αριθμός τζόκερ δεν ήταν αυτός που ήθελαν. Τα ξημερώματα διαπίστωσαν από τη διαλογή ότι κέρδισαν από 56.311 ευρώ.

Για την ιστορία στην κλήρωση τζόκερ χθες Κυριακή 30/08/2020 (αριθμός κλήρωσης 2174), οι τυχεροί αριθμοί ήταν: 6, 16, 22, 38, 40 και τζόκερ ο αριθμός 8.