in

Προβλέψεις ζωδίων 24/02

Κριός

Ο Δίας στον Αιγόκερω συμβάλλει στην επαγγελματική πρόοδό σου, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από την συμπάθεια που σου δείχνει ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον, αν σκοπεύεις να απευθυνθείς σε μεγαλύτερο κοινό, θα έχεις την ανταπόκριση που ζητάς κι ακόμη περισσότερη. Παράλληλα και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ανοίγει δρόμους και «πόρτες», με μόνη σου… υποχρέωση να υποστηρίξεις με την σειρά σου τις ευκαιρίες που σου δίνονται, είτε μέσα από δικές σου δράσεις, είτε στις συνεργασίες σου. Μπορείς βέβαια απλά να περάσεις όμορφα, έστω κι αν ξοδέψεις κάτι παραπάνω.

Ταύρος

Ο Δίας στον Αιγόκερω σου προσφέρει περισσότερες ευχάριστες ή ξένοιαστες στιγμές στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί κι ένα αξέχαστο ταξίδι. Μπορεί ακόμη να αποκτήσεις κάποιο «χαρτί» ή να αποβεί υπέρ σου μια νομική υπόθεση, ενώ έχεις να λαμβάνεις και μέσω της εύνοιας ενός συγγενικού σου προσώπου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό φέρνει μια «τυχερή» πρόοδο στα εργασιακά σου και δεν χρειάζεται να επιλέξεις έναν δύσκολο δρόμο από την στιγμή που σου προσφέρεται ο εύκολος. Πρόσεξε μόνον μην παρεκκλίνεις πολύ στην διατροφή σου.

Δίδυμος

Ο Δίας στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις οικονομικές έγνοιες και σκοτούρες, αφού ακόμη κι αν δεν έχεις, κάπου θα… βρεις, φρόντισε μόνον να μην προχωρήσεις σε έναν άσκοπο δανεισμό και σε αχρείαστες σπατάλες . Επιπλέον, οι όποιες επενδυτικές βλέψεις σου θα στεφθούν με επιτυχία, ενώ έχεις «άστρο» και στα τυχερά παιχνίδια. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σου φέρνει πολλές νέες και διασκεδαστικές γνωριμίες, με μια από αυτές να ξεχωρίζει, προσφέροντάς σου λύσεις και διεξόδους σε ότι σε απασχολεί. Ίσως πάλι να επωφεληθείς από τις επιτυχίες φίλων.

Καρκίνος

Ο Δίας απέναντί σου σε κάνει ακόμη πιο αποδεκτό από τους άλλους και η συμπαράστασή τους σε όλα τα επίπεδα σε κάνουν να ξεχνάς οποιαδήποτε δυσκολία σου. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πρόταση που σε απελευθερώνει ή διευρύνει τις προοπτικές σου. «Παίζει» βέβαια και το ενδεχόμενο να μοιραστείς την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα και η Αφροδίτη στον Κριό σου φέρνει πολλά «τυχερά» κι ευκολίες, ενώ ευνοούνται τόσο τα ζητήματα καριέρας, όσο και τα οικογενειακά σου ίσως μάλιστα να λάβεις μια σημαντική στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο.

Λέων

Ο Δίας στον Αιγόκερω σε βοηθά να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα στην δουλειά σου ή απλά να απαλλαγείς από ευθύνες, κάτι που θα σου δώσει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να διασκεδάσεις και γενικότερα να κάνεις ότι επιθυμείς. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας θα βρεις λύσεις, μόνον για… δίαιτες μην μιλάς! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σου φέρνει καλές ειδήσεις αλλά και μετακινήσεις ή επαφές ψυχαγωγικού χαρακτήρα, όπου θα περάσεις «σούπερ», αξιοποίησε λοιπόν τις ευκαιρίες σου και βέβαια μην σκέφτεσαι τα έξοδα, αφού με την Σελήνη στους Ιχθύς… έχει ο Θεός!

Παρθένος

Ο Δίας στον Αιγόκερω σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με άτομα που σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμα, ίσως μάλιστα να σου παρασχεθούν άμεσα κάποιες διευκολύνσεις Επιπλέον δεν αποκλείεται να χαρείς από την προσωπική ή επαγγελματική πρόοδο ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό διώχνει τις οικονομικές σκοτούρες σου και η θετική ψυχολογία σου ενδέχεται να σου φέρει ακόμη περισσότερα κέρδη. Ωστόσο μην γίνεις μοναχοφάης, ούτε πλεονέκτης αλλά να μοιραστείς την χαρά και το περίσσευμά σου με όσους αγαπάς..

Ζυγός

Με τον Δία στον Αιγόκερω οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να επιμεληθείς το σπίτι ή το γραφείο σου, όπως επίσης και για να ρυθμίσεις περιουσιακές υποθέσεις σου, ίσως όμως να υπάρξουν και εξελίξεις στην οικογένεια, που θα σε κάνουν να… καμαρώνεις! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για «σουαρέ», αφού όπου κι αν βρεθείς θα λάμψεις με την παρουσία σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό αυξάνει τον δείκτη της αποδοχής σου, φέρνοντας συνάμα «αβανταδόρικες» προτάσεις κι ευκολίες. «Άρπαξε» όμως άμεσα τις ευκαιρίες σου, αφού… αύριο είναι μια άλλη ημέρα!

Σκορπιός

Αν… ξεπορτίσεις, ο Δίας στον Αιγόκερω θα σου εξασφαλίσουν τα καλύτερα και δεν υπάρχει ουδείς λόγος «να κόψεις την τύχη σου» με καχυποψίες, αφού κάποιες φορές τα πράγματα είναι όπως φαίνονται! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για ψώνια τόσο οικιακών ειδών, όσο και ρούχων ή αξεσουάρ, ίσως μάλιστα να σου τύχει μια «σούπερ» ευκαιρία. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό επιδρά θετικά στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να απαλλαγείς προσωρινά από «ανιαρά» καθήκοντα, απολαμβάνοντας τον ελεύθερο χρόνο σου. όσον αφορά όμως στην διατροφή σου, έχεις την τάση να «εξοκείλεις»!

Τοξότης

Με τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς πολύ και μάλιστα χωρίς να ξοδευτείς απαραίτητα, αφού «παίζει» το να σου το δωρίσουν! Φυσικά έχεις κι εσύ δικαίωμα να κλέψεις τις εντυπώσεις και να «σκλαβώσεις» τους άλλους με μια ανάλογη κίνηση. «Παίζουν» βέβαια και κέρδη από επενδύσεις ή τυχερά παιχνίδια. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σου προσφέρει περισσότερες όμορφες στιγμές κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ αν έχεις παιδιά θα χαρείς από μια επιτυχία τους. Πρόσεξε μόνον μην φερθείς επιπόλαια στα προσωπικά σου.

Αιγόκερως

Ο Δίας στο ζώδιό σου θα παίξει θετικό ρόλο του στην διευθέτηση θεμάτων στα οποία το «φαίνεσθαι» μετράει κι ανοίγει «πόρτες» ή ακόμη και… πορτοφόλια! Πέρα όμως από τις κερδισμένες εντυπώσεις, η αίσθηση που έχεις, ότι όλα θα πάνε σούπερ, θα επιβεβαιωθεί αρκεί να μην «απλωθείς» πέραν των ορίων σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σου προσφέρει όλες εκείνες τις βοήθειες ή εγγυήσεις που ζητάς από την οικογένειά σου, ενώ μπορεί να υπάρξει και μια πρόοδος ή ευχάριστη εξέλιξη στην ζωή ενός οικείου σου. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να εμπλουτίσεις ή να ανανεώσεις τον χώρο σου.

Υδροχόος

Με τον Δία στον Αιγόκερω κάποιες παρασκηνιακές συνεννοήσεις θα σε ωφελήσουν επαγγελματικά, ενώ δεν αποκλείεται να ευνοηθείς και σε άλλου είδους υπηρεσίες, ίσως μάλιστα να τύχεις ιδιαίτερων προνομίων. Φυσικά μπορείς απλά να… τεμπελιάσεις και να απολαύσεις τις μικρές καθημερινές χαρές, πολύ περισσότερο που η Αφροδίτη στον Κριό σου προτείνει να βγεις έξω, να ταξιδέψεις και να επικοινωνήσεις με κόσμο, αφού εκεί κρύβεται η χαρά και η ικανοποίηση για σένα, Επιπλέον, είναι πιθανό να σου χαρίσουν ή να αποκτήσεις ρούχα και αξεσουάρ που θα σου αρέσουν πολύ!

ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει στις «επάλξεις» και κάτω από άλλες συνθήκες θα μπορούσες να «υποφέρεις» από ένα αίσθημα συναισθηματικής στέρησης, το καλό όμως είναι ότι ο Δίας στον Αιγόκερω σε βοηθά να περάσεις καλά σε μια φιλική παρέα ή κοινωνική εκδήλωση, διώχνοντας κάθε υποψία μοναξιάς. Βάλε λοιπόν στην άκρη όλα τα «σοβαρά» κι απόλαυσε τα όσα σου προσφέρονται. Παράλληλα και η Αφροδίτη στον Κριό επιδρά θετικά στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις με εύκολο τρόπο κάτι που θες πολύ, γι’ αυτό δοκίμασε την τύχη σου κι ύστερα… σπατάλησε ότι σου περισσεύει!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Άσκηση-Διατροφή και υγεία» – Τις καλύτερες εντυπώσεις ο Πνευματικός

Κρήτη: Φρικτός θάνατος για 48χρονη – Λύθηκε το χειρόφρενο και την παρέσυρε το αυτοκίνητό της