Χαμός στην Εύβοια – Αστυνομικό τμήμα έκδωσε μαϊμού ταυτότητα σε πολίτη – Παραλίγο να τον συλλάβουν για πλαστογραφία

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ EVIATHEMA

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε Αστυνομικό Τμήμα περιοχής της Εύβοιας, όταν υπάλληλος ξέχασε να σφραγίσει το νέο δελτίο ταυτότητας πολίτη.

Ο άνθρωπος, λίγους μήνες πριν πήγε στο ΑΤ της περιοχής του ώστε να ανανεώσει την παλιά του ταυτότητα με καινούρια, αφού είχε δηλώσει κλοπή. Η υπάλληλος του τμήματος του έβγαλε νέα ενώ ο εν λόγω μόλις την πήρε στα χέρια του πήγε σε υπηρεσίες και φορείς ώστε να την δηλώσει.

Το ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την νέα ταυτότητα, το κατάλαβε υπάλληλος τράπεζας  που πήγε να του εκδώσει κωδικούς e banking, η ταυτότητα στην μπροστινή όψη δεν είχε επίσημη σφραγίδα της αστυνομίας και άμεσα είπε στον πολίτη ότι η ταυτότητα δεν ισχύει, ενώ από τύχη δεν κάλεσε την αστυνομία να τον συλλάβουν για πλαστογραφία.

Ο άνδρας επέστρεψε στο Τμήμα και ανέφερε το γεγονός, ενώ η υπάλληλος με προκλητικό ύφος του είπε ότι αυτός έσβησε με κάποιο τρόπο την σφραγίδα και ότι υπήρχε εξ αρχής εκεί, ενώ αναγκαστικά έπρεπε να κάνει αίτηση για νέο δελτίο ταυτότητας και αυτό να ακυρωθεί.

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι

fb1