Δημήτρης Κατούνης: Ο Θανάσης Ζεμπίλης συνδυάζει γνώση, πείρα, ήθος και εντιμότητα!

Θανάσης Ζεμπίλης Δημήτρης Κατούνης

Με θερμά λόγια προλόγισε τον Θανάση Ζεμπίλη, στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Πολιτικού του Γραφείου, το ιστορικό στέλεχος της παράταξης στην Εύβοια κ. Δημήτρης Κατούνης. Συγκεκριμένα, ο βορειοευβοιώτης πολιτικός ανέφερε για τον Βουλευτή Ευβοίας: 

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,

Για όσους δεν με γνωρίζετε, είμαι ο Κατούνης Δημήτρης. Κατάγομαι από την Ιστιαία και μένω στη Χαλκίδα. Ασχολήθηκα και εγώ με την πολιτική,  είτε ως στενός συνεργάτης του μεγάλου Ευβοέα  πολιτικού Γιώργου Βογιατζή, είτε ως υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 1996. Δεν έθεσα ξανά υποψηφιότητα. Ασχολήθηκα με την δουλειά μου ανεβαίνοντας όλα τα σκαλιά της υπαλληλικής ιεραρχίας, Δ/ντής, Γενικός Διευθυντής και Δ/τής της ΥΠΑ.

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,

Σήμερα βρεθήκαμε εδώ στην ανοιχτή εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας καλεσμένοι από τον βουλευτή μας τον Θανάση Ζεμπίλη και τους συνεργάτες του, για να γιορτάσουμε μαζί του και να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράστασή στο πρόσωπό του, την στήριξη και την βοήθειά μας για να εκλεγεί και πάλι βουλευτής. Η υποψηφιότητα του Θανάση Ζεμπίλη συνδυάζει φίλοι μου τη γνώση, την πείρα, το ήθος και την εντιμότητα. Για το ήθος και την εντιμότητα του Θανάση δεν αμφιβάλει κανείς. Είναι δύο χαρακτηριστικά που χρειάζεται να έχει ο πολιτικός και ο Θανάσης τα έχει και τα δύο.

Η γνώση είναι το τρίτο χαρακτηριστικό που έχει ο Θανάσης και που χρειάζεται να έχει ο πολιτικός για να μπορεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις της νομοθετικής εξουσίας.

Η πείρα όμως είναι το μεγαλύτερο προσόν που διαθέτει Θανάσης και που πρέπει να έχει ο πολιτικός όταν  κληθεί να διευθύνει ένα Υπουργείο. Και έχει αυτή την πείρα ο Θανάσης Ζεμπίλης, γιατί άσκησε εξουσία ως Δήμαρχος σε δύο περιόδους κατά τις οποίες παρουσίασε μεγάλο έργο στη Χαλκίδα και τις γύρω Δημοτικές Ενότητες.

Φίλες και φίλοι,

Για  όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει η υποψηφιότητα του Θανάση για όλα αυτά τα προσόντα που έχει ο Θανάσης, ως άνθρωπος και ως πολιτικός, εμείς οι φίλοι του είμαστε υπερήφανοι, γι’αυτό και τον στηρίζουμε  να εκλεγεί και πάλι βουλευτής,  ώστε με κυβέρνηση της ΝΔ και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μπορέσει να βοηθήσει την  πατρίδα μας την Ελλάδα γενικότερα, αλλά και την Εύβοια ειδικότερα.

Νωρίτερα, ο κ. Κατούνης παρουσίασε στοιχεία από το βιογραφικό του Θανάση Ζεμπίλη:
Ασχολήθηκε με το φοιτητικό κίνημα και διετέλεσε Πρόεδρος των φοιτητών της Νομικής σχολής του Αριστοτέλειου από Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το 1988-το 1991 και ηγετικό στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Διετέλεσε Πρόεδρος της  ΝΕ  της ΟΝΝΕΔ Ευβοίας και Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ Ευβοίας.

Σε ηλικία 26 ετών εξελέγη  Νομαρχιακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Παπανδρέου. Μάλιστα είχε πάρει 6400 ψήφους και είχε έλθει πρώτος σε ψήφους στην Επαρχία Χαλκίδος. Διετέλεσε Πρόεδρος της ΤΕΔΚ.  Εξελέγη Δήμαρχος Χαλκιδέων το 2006 και ξανά εξελέγη το 2010 όταν ο δήμος προσέλαβε τη σημερινή μορφή και περιελάμβανε τις Δημοτικές ενότητες Ανθηδόνας, Αυλίδας, Ληλαντίων και Ν. Αρτάκης», ενώ διετέλεσε και πρόεδρος της ΤΕΔΚ Εύβοιας.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, τους κ. Κατούνη και Ζεμπίλη, όπως και όλους τους προσκεκλημένους, καλωσόρισε στην εκδήλωση ο οικονομολόγος κ. Δημήτρης Κυράνας, που προέρχεται από τις τάξεις της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ. Με αυτό το τρόπο συνδέθηκαν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της παράταξης της ΝΔ, την οποία υπηρετεί με συνέπεια ο Θανάσης Ζεμπίλης.

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Αυτοκίνητο κατέληξε σε γκρεμό στην Εύβοια: Στο νοσοκομείο ο 22χρονος οδηγός τραυματισμένος

Χαλκίδα: Τροχαίο ατύχημα με απορριμματοφόρο του Δήμου Χαλκιδέων

Χαλκίδα: 49χρονος κρατούμενος ξεψύχησε μέσα στην φυλακή

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Διάρρηξη σε κατάστημα ΟΠΑΠ στην Εύβοια: Ο Δράστης “αστραπή” άρπαξε το ταμείο και έφυγε [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Θρήνος στην Εύβοια: Πέθανε 50χρονος πατέρας τριών παιδιών