Το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας συγχαίρει το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας για την πρόσφατη εξάρθρωση των εγκληματικών ομάδων

Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας - Εγκληματικές Οργανώσεις - Ναρκωτικά

Δελτίο Τύπου εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας για την πρόσφατα μεγάλη επιτυχία του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδος με την εξάρθρωση 3 εγκληματικών ομάδων στην Εύβοια και σε άλλους Νομούς της Χώρας εκφράζοντας τα θερμά συγχαρητήρια….

Το Δελτίο Τύπου…

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους Συναδέλφους του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, οι οποίοι με υψηλό αίσθημα καθήκοντος και επαγγελματισμού έπειτα από πολύμηνη έρευνα, με συντονισμένες και καλά οργανωμένες αστυνομικές επιχειρήσεις ευρείας κλίμακας κατάφεραν να εξαρθρώσουν τρείς (3) εγκληματικές ομάδες που δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια, μεταφορά και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, κυρίως ακατέργαστης κάνναβης στο Νομό μας αλλά και σε άλλους νομούς της Χώρας.

Επίσης εκφράζει τα δημόσια συγχαρητήρια του στους συναδέλφους των Α΄’,Β’, Γ’ και Δ ΟΠΚΕ του Νομού μας αλλά και άλλων υπηρεσιών (ΤΑ Θηβών, ΤΑ Λειβαδιάς, ΥΠΑ Ηρακλείου Κρήτης, ΥΑ Σερρών κα) για την ουσιαστική συνδρομή τους στην εξάρθρωση των παραπάνω εγκληματικών ομάδων.

Συγχαρητήρια - Ένωση Αστυνομικών Ευβοίας

Θήβα: Συνελήφθη μέλος εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε πρόσφατα

Θρίαμβος για το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας: Εξαρθρώθηκαν πλήρως 3 ανεξάρτητες εγκληματικές ομάδες – Τα ευρήματα της συστηματικής έρευνας [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Εγκρίθηκε σήμερα από το Δ.Σ. της ΟΛΝΕ ΑΕ το τελικό σχέδιο της μελέτης του Γενικού Προγραμματικού Σχεδίου Ανάπτυξης (MASTER PLAN) των λιμένων της ευρύτερης περιοχής Χαλκίδας.

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο