Δημήτρης Κουφοντίνας: Σταματά την απεργία πείνας

Δημήτρης Κουφοντίνας

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας σταματά την απεργία πείνας σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Κυριακής.

Χωρίς να λέει ξεκάθαρα ότι σταματάει την απεργία πείνας ο εκτελεστής της 17Ν, ο άνθρωπος που σε καιρό πανδημίας έβγαλε τον κόσμο στον δρόμο με την στάση του, με μια δήλωση του από το νοσοκομείο ευχαριστεί όλους όσοι τον στήριξαν, πιστεύοντας ότι κάνει έναν αγνό αγώνα. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας φαίνεται πως το μόνο που ήθελε τελικά ήταν να τεστάρει τα αντανακλαστικά κάποιων.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Επεισόδια στο κέντρο της Χαλκίδας – Νεαροί επιτέθηκαν σε αστυνομικό της Ασφάλειας Χαλκίδος – “Θ@ σ@ς γαμήσουμε μουνόπ@ν@”

Στην ανακοίνωση του αναφέρει μεταξύ άλλων πως «αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό για το οποίο ξεκίνησε. Μπροστά στη δύναμη αυτών των αγώνων, δηλώνω απ’ τη μεριά μου ότι με την καρδιά και το μυαλό είμαι κι εγώ εκεί, ανάμεσά σας».

Η δήλωση του Κουφοντίνα
«Η Αλληλεγγύη είναι η ζωτική συνθήκη που μας ενώνει στους αγώνες. Ευχαριστώ τους φίλους και συντρόφους που στάθηκαν αλληλέγγυοι . Ευχαριστώ όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους για την συμπαράστασή τους, που δεν ήταν συμπαράσταση σε ένα πρόσωπο, αλλά σε μια στιγμή αγώνα, απέναντι σε μια απάνθρωπη εξουσία .

Αλληλεγγύη και συμπαράσταση που δείξανε ότι υπάρχουν ζωντανές κοινωνικές δυνάμεις που αντιστέκονται στην αυθαιρεσία, τη βία και τον αυταρχισμό. Κι αυτό αποτελεί μια νέα ελπίδα.

Η οικογένεια που κυβερνά απόδειξε πόσο αδίστακτη είναι στον εξευτελισμό των νόμων και του Συντάγματος, στην διαχείριση της δικαιοσύνης. Τους τα χαρίζω. Τους κρίνει ο κόσμος που κατεβαίνει στους δρόμους. Αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό για το οποίο ξεκίνησε. Μπροστά στη δύναμη αυτών των αγώνων, δηλώνω απ’ τη μεριά μου ότι με την καρδιά και το μυαλό είμαι κι εγώ εκεί, ανάμεσά σας».

Άγρια Επίθεση – Μαθητής Γυμνασίου έσπασε στο ξύλο 18χρονη κοπέλα

ΧΑΜΟΣ – Στερεά Ελλάδα: Από 3000 ευρώ πρόστιμο σε δύο διοργανωτές πάρτι και από 300 ευρώ σε 6 παρευρισκόμενους

Βόρεια Εύβοια: Σύλληψη της Γ ΟΠΚΕ το βράδυ της Παρασκευής – Ο 28χρονος έκρυβε Κοκαΐνη, ηρωίνη και κάνναβη σε κρύπτες του αυτοκινήτου

Θρίαμβος για το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας: Εξαρθρώθηκαν πλήρως 3 ανεξάρτητες εγκληματικές ομάδες – Τα ευρήματα της συστηματικής έρευνας [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο