Νέα στοιχεία για το φρικτό τροχαίο στη Βούλα: Προσπάθησε να αποφύγει πεζό ο Τζώρτζης Μονογυιός;

FERRARI

Σοκ έχει προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο στη Βούλα. Εκεί όπου βρήκε φρικτό θάνατο ο αδελφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης.

Η Ferrari που είχε αγοράσει ο 45χρονος οδηγός και πατέρας δύο παιδιών, προσέκρουσε με σφοδρότητα πάνω σε δέντρο, πήρε φωτιά και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα. Απεγκλωβίστηκε σοβαρά τραυματισμένη η σύζυγό του, η οποία νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Η Τροχαία Ελληνικού διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, ο Τζώρτζης Μονογυιός ενδέχεται να προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό και ο ελιγμός που έκανε, ενώ είχε αναπτύξει ταχύτητα, οδήγησε στο να χαθεί ο έλεγχος και να προσκρούσει το πολυτελές αυτοκίνητο στο δέντρο.

τροχαίο - Βούλα - Ferrari

Η Ferrari, την οποία ο 45χρονος είχε αγοράσει μόλις λίγα λεπτά πριν από την πρώτη βόλτα, η οποία αποδείχθηκε μοιραία, τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο Τζώρτζης Μονογυιός, έχασε ακαριαία τη ζωή του, ενώ αμέσως μετά την πρόσκρουση, ένας περαστικός πήγε κοντά φωνάζοντας έντρομος «βγείτε, βγείτε» και έσπευσε να βοηθήσει την γυναίκα του 45χρονου.

Η Τροχαία ήδη συγκεντρώνει υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν σε σπίτια ή καταστήματα προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

τροχαίο - Βούλα - Ferrari

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αδελφή του, Κατερίνα Μονογυιού ανέλαβε το δύσκολο έργο της αναγνώρισης.

Τώρα η αγωνία είναι μεγάλη για την πορεία της υγείας της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού, η οποία είναι και εκείνη που μπορεί να ρίξει περισσότερο φως στα αίτια του τροχαίου.

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός που σκοτώθηκε με τη Ferrari

Ο Τζώρτζης Μονογυιός, ήταν πατέρας δύο παιδιών και αδελφός της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος ρούχων στη Μύκονο, έγινε ευρέως γνωστός, μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι “The Wall” το 2003. Τότε, μάλιστα, είχε ζήσει ένα δυνατό έρωτα με τη συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου.

Το ζευγάρι έζησε έναν δυνατό τηλεοπτικό έρωτα ο οποίος όμως έληξε λίγο καιρό αργότερα.

Διαβάστε Επίσης:

Γίνεται μέλος στην επίσημη κοινότητα του eviathema.gr στο VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA για άμεση ενημέρωση

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάντε εγγραφή στο Κανάλι του eviathema.gr στο YOUTUBE EVIATHEMA για αποκλειστικά Βίντεο Ρεπορτάζ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια