ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ: Πέταξαν στα σκουπίδια σκυλί με καρκίνο [εικόνες]

skylos karkino thessaloniki

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκε μια κάτοικος στα Λαγυνά του δήμου Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη, όταν εντόπισε σε κάδο σκουπιδιών ένα σοβαρά τραυματισμένο σκυλί, που όπως αποδείχτηκε πάσχει από επιθετικό καρκίνο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Voria.gr, η γυναίκα εντόπισε μέσα σε κάδο απορριμμάτων ένα σοβαρά τραυματισμένο σκυλί και άμεσα ενημέρωσε το Φιλοζωικό Σωματείο Λαγκαδά “Συνυπάρχω”, το οποίο με τη σειρά του επικοινώνησε με τη φιλόζωη Βούλα Τζάνου για τη συνδρομή της στο περιστατικό.

0ac28b4c500e48b1af1c23fe579ab6c4

Θεσσαλονίκη: Πέταξαν στα σκουπίδια σκυλί με καρκίνο

Το άτυχο ζώο, του οποίου το πρόσωπο έχει πλήρως παραμορφωθεί, μεταφέρθηκε με pet taxi σε κτηνιατρική κλινική για να λάβει τη φροντίδα που χρειάζεται. Η πρώτη εκτίμηση των κτηνιάτρων αναφέρει πως η παραμόρφωση του ζώου κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται σε επιθετική μορφή καρκίνου και συγκεκριμένα σάρκωμα.

Η μικρή Λώρα, όπως ονομάστηκε το άτυχο σκυλάκι, είναι τσιπαρισμένο, αδέσποτο του δήμου Λαγκαδά. Σύμφωνα με την κυρία Τζάνου, το σκυλί δεν θα μπορούσε να μπει μόνο του μέσα στον κάδο, καθώς δεν μπορεί να δει, όλοι οι μύες του προσώπου του έχουν καταστραφεί και σε αντίθεση με τις γάτες, τα σκυλιά δεν συνηθίζουν να μπαίνουν σε κάδους για αναζήτηση τροφής, ιδίως τα πιο μεγαλόσωμα. Ως εκ τούτου, κάποιος πολίτης πέταξε μέσα στον κάδο το ζώο λόγω της κατάστασής του.

Μάλιστα, η αντιπρόεδρος του σωματείου Λαγκαδά “Συνυπάρχω”, Σοφία Κόκκα, τονίζει ότι θα καταθέσει μήνυση κατά αγνώστου, ωστόσο οι ελπίδες να βρεθεί ο ασυνείδητος πολίτης είναι ελάχιστες.

Αν και οι αιματολογικές εξετάσεις του ζώου ήταν πολύ καλές και τρώει με όρεξη, έχει ακόμα μεγάλο δρόμο μπροστά του, ενώ δεν έχει αποκλειστεί μέχρι στιγμής και το ενδεχόμενο της ευθανασίας, το οποίο θα καθοριστεί από τα αποτελέσματα περαιτέρω εξετάσεων και βιοψίας.

7921512b97ef4e1ca535e53ed2e44ceb

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Εύβοια: Πανικός στο γυμνάσιο Ερέτριας μετά από έκρηξη την ώρα της γιορτής του σχολείου [ΒΙΝΤΕΟ]

Εύβοια: Σταθμευμένο όχημα λαμπάδιασε στην Νέα Αρτάκη [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Τροχαίο ατύχημα στη Χαλκίδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε 71χρονο

“Μαρία Τσάλα”: Ραγδαίες εξελίξεις με τη Ρωσίδα κατάσκοπο – Κατατέθηκε πλαστό ενοικιαστήριο συμβόλαιο στο Αλιβέρι [ΒΙΝΤΕΟ]