Σήμερα η ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη στην Χαλκίδα

Νίκος Ανδρουλάκης

Σήμερα Κυριακή 21-01 στις 19.00 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στην Χαλκίδα και συγκεκριμένα στο Αμφιθέατρο του Περιφερειακού Μεγάρου.

Ήδη τα μέλη του κόμματος έχουν λάβει δύο μηνύματα πρόσκλησης στο κινητό τους τηλέφωνο για την μεγάλη ομιλία, την οποία είχε κάνει γνωστή αποκλειστικά το eviathema.gr, πριν λίγες ημέρες.

Στην τελική ευθεία μπαίνουμε με το ρολόι να χτυπά ανάποδα δήλωσε πρόσφατα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τα πιθανότερα σενάρια των εκλογών να γίνονται είτε Απρίλιο είτε Μάϊο, με αποτέλεσμα να βρίσκονται επί ποδός όλα τα κόμματα για αυτές. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr, Το νέο πρόσωπο που αναζητούσε το ΠΑΣΟΚ ως υποψήφιο από τη Βόρεια Εύβοια φαίνεται ότι βρέθηκε, είναι αντιδήμαρχος Ιστιαίας και πολλά υποσχόμενος νέος, ενώ τα ήδη υπάρχοντα τέσσερα πρόσωπα που έχουν ακουστεί ότι θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο είναι η Κατερίνα Καζάνη, ο Γιάννης Καλαβρής, ο Γιώργος Μπουραντάς και ο Θανάσης Τάρτης χωρίς ωστόσο να έχει κάποιος ανακοινωθεί.

Το πιθανότερο διάστημα που θα ανακοινώσει τους υποψήφιους του το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να είναι προς το τέλος του Ιανουαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 

Διαβάστε Επίσης

Βρείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News